Breaking News :

Firea, despre sârma din colon: „Nu aveam cum să o înghit atât de mare”.

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a confirmat, la Antena 3, declarația soțului ei, conform căruia i-a fost găsită o sârmă de patru centimetri în colon.

„Mă simt mult mai bine. Sper să fiu programată poate peste două – trei săptămâni la intervenția finală care va fi și mai dificilă și sper să pună capăt acestui șir lung în care starea mea de sănătate mea a fost precară. Nu am știut că se va ajunge la așa ceva. Eu nu am vorbit patru luni de zile despre această situație bizară de-a dreptul”,  a precizat Gabriela Firea. 

Primarul Bucureștiului a susținut că nu a dorit să vorbească despre acest episod, dacă nu l-ar fi deschis Florentin Pandele, soțul ei. 

„Recunosc că soțul meu a făcut această mărturisire într-un interviu televizat acordat de sărbătorile pascale. S-au găsit câțiva inamici politici care m-au criticat foarte mult pentru faptul că soțul meu a dezvăluit ceea ce s-a întâmplat la una dintre procedurile medicale și anume descoperirea acestei sârme de aproape patru centimetri. Sincer eu nu aș fi spus, dar dacă soțul meu impresionat de această situație a făcut această mărturisire eu nu pot să neg pentru că ar fi o minciună.

Nu am nici cea mai mică bănuială ce s-a întâmplat. Eu sunt un om precaut. Nu mănânc repede, nu mănânc pe nemestecate. Este foarte ciudat cum puteam să înghit așa ceva. Există anumite persoane care îmi spun că tipul acesta de aliaj în anumite condiții de căldură sau de apropiere de anumite substanțe se poate face această sârmă mai mică și cu o formă astfel încât să poată fi introdusă în mâncare.

…citeste mai mult

Gigi Stirbu

Gigi Stirbu

Read Previous

Iohannis o ironizează pe Dăncilă, pe tema summit-ului UE: Cine doreşte să participe la partea de distracţie este invitat la concert în Piaţa Mare, la liber

Read Next

Degeaba s-a transferat la Barcelona că iar a fost învins de cormorani

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *