Breaking News :

Radu Mazăre, săltat din Madagascar. Fostul primar al Constanţei stătea din decembrie 2017 în complexul său turistic construit pe malul Oceanului Indian

Radu Mazăre se afla în Madagascar din decembrie 2017, când a plecat din ţară fără să fie împiedicat de autorităţi. Fostul primar al Constanţei se afla sub control judiciar. El a trăit de atunci în complexul său de bungalowuri construit din timp pe plaja din Antsiranana.

Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, este plecat din ţară din decembrie 2017 şi trăieşte liniştit în Madagascar, unde şi-a construit din timp un complex de bungalow-uri Mantasaly Resort, pe malul Oceanului Indian, în Antsiranana. Mazăre stătea acolo cu iubita sa, Roxana Mihalache, care conduce complexul turistic. 

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre a fost reţinut de autorităţile din Madagascar. Mazăre are de executat o condamnare definitivă de 9 ani de închisoare în dosarul privind retrocedarea plajelor, iar în urmă cu doar câteva zile acesta a fost condamnat la 9 ani şi 10 luni ani de închisoare în dosarul „Polaris”. Acum el se află în custodia autorităţilor din Madagascar.

Pe booking.com sau pe tripadvisor.com, Mantasaly Resort, proprietatea lui Radu Mazăre, este apreciată cu note mari, fiind cotată cu 8,9 puncte (din 10) pe Booking şi cu 4,5 puncte (din 5) pe Tripadvisor. Impresiile vizitatorilor care au călcat pragul fostului primar sunt de la „fabulos“ la „de evitat“.

Majoritatea, veniţi pentru practicarea sporturilor nautice, laudă amplasarea complexului, care a fost construit în cel mai bun loc pentru surfing şi kitesurfing. 

…citeste mai mult

Ionel Caraleu

Ionel Caraleu

Read Previous

“Dacă e să mă mai supără Liviu, eu o să votește cu Penele”

Read Next

Dosarul Mineriadelor a fost respins. Nu avea o virgulă pe pag 3.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *