Breaking News :

După ce și-a luat flit de la Iohannis, la Sibiu, și de la Dragnea, la Iași, Dăncilă și-a luat jucăriile și a plecat la Alba Iulia

Premierul Viorica Dăncilă a încercat să obțină o invitație la Sibiu, unde sunt reuniți toți liderii Europei, dacă nu la Summit-ul informal al Consiliului European, măcar la o întâlnire neoficială cu șefii socialiștilor europeni însă nu a reușit nimic.

Astfel, Dăncilă s-a hotărât astăzi să plece la Alba Iulia. Guvernul nu a făcut public până acum programul premierului, dar conform G4Media.ro, Dăncilă va vizita Sala Unirii din Cetatea Alba Iulia, aflată în restaurare, precum și Spitalul județean Alba și o serie de firme private din județ.

Reamintim că, tot azi, are loc la Sibiu Consiliul European informal, unde Dăncilă nu a fost invitată de președintele Klaus Iohannis, dar și o întâlnire privată a mai multor lideri socialiști europeni. Nici aceștia nu au dorit să se întâlnească la Sibiu cu premierul Dăncilă.

Tot azi, are loc la Iași un mare miting al PSD, organizat la inițiativa lui Liviu Dragnea, miting care urmează să înceapă la ora 14.00. Nu e clar dacă Dăncilă va ajunge la mitingul din Iași.

…citeste mai mult

Andrei Riznic

Andrei Riznic

Read Previous

Coloane de psd-isti merg spre congresul analfabeților funcționali.

Read Next

Psd-iștii au lăsat piața goală după ve au aflat că în Copou se dau mititei moka

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *